Min fina <3

Klippte ihop en film på min fina <3
 
 

Tävling 90 cm bed A.

Gerda var riktigt fin idag. Hur lugn som helst på tävlingsplatsen och inget rus mot hinder. Jag fick  ju för sjutton tidsfel och det säger ju inte lite om hur lydig hon blivit sen när jag fick henne. Här kommer en video från tävlingen idag.
Hon bröt ut på sista hindret. Arg blev jag men det var mitt fel. Blev okonsentrerad för hon var i bommen på 7an + att jag  var så inne på att hålla ordning  på vänster bogen att jag inte höll inne höger bogen :/. Men det tar jag på mig, min häst var finast av alla.
 

Nordhalland film!

Här kommer filmen från tävlingen i helgen. Förtjänade högre än 61,33%!!
 
 

Tävling Nordhallands ridklubb!

Åkte lång idag och tävlande uppe i Kungsbacka typ. Gerda var super fin och lyssnade kanon bra på alla hjälperna men jag tycker inte alls jag fick betalt för min ritt. Fick "bara" 61% men jag tycker det borde varit högre. Hon gick inte alls i så låg form som hon oftast brukar göra. Jag tycker hon gick som en klocka förutom en galoppfattning som hon slog upp huvudet i och sen blev halten vid C lite tidig men förutom det var det jätte fint  faktiskt. Det är de som är så tråkigt med dressyr. Det är så mycket som hänger  på vad domaren gillar för hästar och hur just den domaren tycker att man ska rida. Det kommer i alla fall film imorgon så då får ni se vad ni själva tycker.
 
Nästa helg blir det dock hopptävling och jag  är riktigt taggad. Hoppas det går bra :)!
 

Hoppträningen i tisdags!

Har inte hunnit med att skriva hur det gick i tisdags på träningen. Jag har jobbat och inte orkat blogga när jag kommit hem. Men nu är jag ledig t.o.m måndag så nu tar jag mig tid.
 
Gerda var kanon duktig hela träningen. Vi hoppade studs, trekombination, tvåkombination och olika linjer hur fint som helst. Inga  rusningar och hon drog inte mot hindrena. Mamma var med på Stella också så då blir varken jag eller Gerda nervös :)
 
Idag är det dags  för dressyr träning för Linda och imorgon är det tävling :D!

Måndag!

Idag är jag äntligen ledig efter en hård jobbvecka. Trodde jag skulle vara ledig hela veckan typ för att har gått tillbaka till sitt vanliga schema efter sommaren men nu ska jag jobba ttisdag, onsdag och torsdag sen ledig fredag - måndag.  Sen på tisdag ska jag ner till Grizzly butiken på Väla i Helsingborg  och jobba, hjälpa till med inventeringen. Så det blir nog lagom med jobb denna månaden också ;). Gött mos..
 
Idag är det ju måndag och det innebär kvällspasset i stallet. Ska åka upp dit vid 16:00 typ, mocka alla boxar, vänta på att mamma ska komma. Sen kommer ridskolebarnen och då är det i full gång. Hemma vid 21:00 typ.
 
 
Gerda ca 1 år sedan.
 
Gerda nu!
 
 

gerdainaction

Hästblogg

RSS 2.0